Austin

sucuri

Green juice

20 February, 2023Eu mi-am facut un obicei din a consuma suc de telina ( aproape in fiecare dimineata)in mai multe combinatii. Astazi vreau sa va prezint una din cele mai rapide si simple retete pentru un suc plin de sanatate.

Beneficiile sucului de telina:


  • Stimulează funcția renală – sucul din rădăcină de țelină are proprietăți diuretice, stimulând funcția renală și accelerând procesul de eliminare a toxinelor din organism. Un consum consumul regulat de suc din țelină previne formarea pietrelor la rinichi.
  • Sucul de țelină combate inflamația. Țelina este în mod deosebit recomandată pacienților care suferă de afecțiuni de natură inflamatorie precum: artrita sau guta.
  • Reduce tensiunea arterială și îmbunătățește sănătatea cardiovasculară –  reduce astfel tensiunea arteriala si colesterolul
  • Rehidratează organismul – deshidratarea poate fi combătută prin consumul sucului de țelină, care conține o cantitate mare de potasiu și reechilibrează din punct de vedere electrolitic organismul.
  • Are efect relaxant – sucul de țelină poate combate stresul
  • Asigură un somn odihnitor –  reduce nivelul de cortizol din organism, favorizând astfel instalarea unui somn odihnitor.
  • Benefic pentru piele – sucul de țelină conține o serie de nutrienți benefici pentru pielea ta. Pe lângă toți antioxidanții care combat efectele stresului oxidativ în organism, țelina conține și vitamina K, precum și vitaminele C, A și B, despre care se știe că sunt responsabile cu menținerea fermității pielii, dar și a elasticității acesteia ori a culorii.

Ingrediente:

pentru 200 ml suc:  3 mere verzi, 3 tije de apio, 1 catsravete, 3-4 cm radacinag ghimbir, 1 lamaie

Toate ingredientele le introducem intr-un storcator de fructe si legume.

Iti recomand si

Alatura-te conversatiei

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

Lasa un comentariu

Trebuie sa va inregistrati mai intai pentru a posta un comentariu. Autentifica-te aici