Austin

Aparitii media

5 beneficii ale MUSTULUI

8 September, 2019

Pentru a consuma mustul ca medicament trebuie sa avem grija ca acesta sa nu fie fermentat, pentru ca si-ar pierde mult din calitatile vindecatoare. Prin fermentare, cantitatea de vitamine si antioxidanti scade, cu exceptia resveratrolului care creste.

Datorita acestei substante numita resveratrol, strugurii negri au un puternic efect antioxidant si ajuta sistemul cardiovascular sa functioneze normal.

Consumand acest suc, nivelurile de oxid nitric sunt crescute la nivelul organism, ceea ce reduce formarea de cheaguri la nivelul vaselor sanguine. Acest lucru reduce sansele de infarct.

Mustul este bogat in vitaminele A, B1, B2, C, PP si K, dar si in minerale. Sucul de struguri stimuleaza sistemul nervos prin reducerea retentiei de apa, energizand organismul.

Datorita vitaminelor, mustul ofera numeroase beneficii: are efect diuretic, care functioneaza si prin eliminarea surplusului de substante daunatoare din organism, precum sarea. De asemenea, este un bun rehidratant si revitalizant, iar datorita flavonoizilor continuti ajuta la cresterea nivelului colesterolului bun.

Afla mai multe pe experti.acasa.ro

Iti recomand si
Blog Preview

Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Citeste
Blog Preview

Cu ce sa inlocuiesc zaharul?

Citeste
Blog Preview

Vrem sa ne racorim, dar stim cum?

Citeste

Alatura-te conversatiei

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

Lasa un comentariu

Trebuie sa va inregistrati mai intai pentru a posta un comentariu. Autentifica-te aici